Özdilek

Spor

KYK’da yüzme şenliği

Derince İlçesinde bulunan 60 Evler Mahallesinde 9 ay önce faaliyete geçen Işıl Bozca Spor merkezi ve Kocaeli Yüzme Kulübü olarak haftanın her günü yüzme severlere hizmet etmeye devam ediyor.

14 Temmuz 2018 Saat: 12:13
KYK’da yüzme şenliği
KYK’da yüzme şenliği

Yaz dönemi boyunca 6-12 yaş kursiyer 600 öğrenciye yüzme eğitimi veriliyor

 Derince İlçesine yüzme branşına canlı getiren Kocaeli Yüzme Kulübü, haftanın 6 günü her yaş grubuna yüzme eğitimi veriyor. 13-15 Genç bayanlar ve erkekler kategorisinde 200 yüzme sporcusu bulunuyor. Günde birer saat çalışmalar ile her yaş grubuna yüzmenin temel teknikleri öğretiliyor. Kocaeli Yüzme Kulübü yüzme eğitimi almak isteyen minik yüzücülere 10 akademik eğitimli antrenörler ile yüzme eğitimleri veriliyor. Derince Belediyesi Yüzme havuzunda sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 18.00’e kadar yüzme eğitimi veriliyor.

Miniklere yüzme dersi

Akşam saatlerinde ise Büyük yaş grubu Kadın ve Erkekler yüzmek için ayrılan saatlerde kendilerine nezih bir ortamda çalışma yapıyor. Haftanın 6 günü verilen yüzme eğitimlerinde çocuklarıyla gelen veliler yüzme havuzuna büyük bir ilgi gösteriyor. 4.5’a 9 metrelik iki kademeli Baby Swım havuzunda öze 3-5 yaşlarındaki çocuklara özel yüzme eğitimler veriliyor.  5 Akademik eğitimli antrenörler eşliğinde yapılan çalışmalar Türkiye’de ilk kez Kocaeli Yüzme Kulübü tarafından veriliyor.

10 yüzme antrenörü görev yapıyor

Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda yüzme eğitimlerini veren Kocaeli Yüzme Kulübü bünyesinde 10 akademik yüzme antrenörleri göre yapıyor. Kocaeli Yüzme Kulübünde Baş antrenör ve Milli Takım teknik direktörü Naci Karakuş, altyapı ve Milli takım antrenörü Samet Işık önderliğinde Furkan Şaştır, Berkay Batu, Tuğçe Alay, Hakan Sofuoğlu, Salih Kıral,Açelya Öztürk, Sergen Okuşluğ ve Sena Uslu yüzme antrenörü olarak Kocaeli Yüzme Kulübünde yüzme eğitimi veriyor.

 Fİtness salonu dolup taşıyor

Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda bulunan Bozca Spor Merkezi ayrı bir özellikleri bulunuyor. Spor kompleksi olarak birçok spor branşını yapıldığı Spor Merkezinde ön önde olarak fitness geliyor. Haftanın 7 günü 15 yaş ve üzeri tüm sporseverlere tecrübeli eğitmenler tarafından veriliyor. Bay ve Bayarların ayrı bir şekilde çalışma imkanların da bulunuyor.  Hafta içi sabah 09.00 ile akşam 22.30 saatleri arasında yapılırken hafta sonu 10.00 ile 22.00 saatleri arasında çalışma yapılıyor. Fitness olarak üç antrenör görev yapıyor. Fitness salonuna haftanın her günü büyük bir ilgi oluyor. Her yaştan gelip özel eğitim alan sporcular da bulunuyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat