Özdilek

Siyaset

Kurucu başkan adayında iddialı söylem!

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Tavçancıl’da basın mensupları ile aday tanıtım toplantısında bir araya geldi. Dilovasının kurucu belediye başkanı olan Dalkılıç, “Tırnaklarımızla kurduğumuz Dilovas

19 Ocak 2019 Saat: 15:17
Kurucu başkan adayında iddialı söylem!
Kurucu başkan adayında iddialı söylem!

Dilovasının kurucu belediye başkanı olan Ercan Dalkılıç, “Tırnaklarımızla kurduğumuz Dilovası’nı daha iyiye ulaştırmak için Dilovası halkı birlikte yola çıktık. Dilovası’nda ya AKP ya biz” dedi.

 Tavşancıl Salih Restoranda düzenlenen toplantıya İl Başkanı Nurettin Çelik, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, il yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde ve meclis üyeleri noktasından teşkilatımızın prensiplerine bağlı ve Dilovası'nın sorunlarını bilen, Dilovası'nın sorunlarına çözümler üretecek ve aynı zamanda Dilovası insanın duygu ve düşüncelerini uygun adımlar attık” dedi.

   İl Başkanı Nurettin Çelik, “Saadet Partisi olarak seçim stratejisi olarak farklı bir adımla yol yürümeye başladık. AKP’ye taraf olduğumuz yönleri olduğumuz gibi karşı olduğumuz yanları da oldu. Artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini görüyoruz. Dilovası’ndan başlamak kaydıyla yeni bir adım atıyoruz. Bu hikayede parti mi kazansın, Dilovası mı kazansın. Partiden kastım seçime iki parti girecek. Her tarafta iki parti seçime girecek. Bir iktidar seçime girecek bir de onun karşındaki bir parti girecek. Dolayısıyla Dilovası’nda parti mi kazansın, Dilovası mı kazansın diye sormamın nedeni budur” dedi.

Dilovası’nı tırnaklarımızla kurduk

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç, “Ben Dilovası’nda 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Dilovası’nın adını veren bizleriz. Eskiden Diliskelesi olarak geçiyordu, adı da İzocam’dı. Dilovası’nı biz kendi tırnaklarımızla, kendi emeklerimizle kurduk. Ama o günkü imkanlarla bugünkü imkanların arasında dağlar var. Bakın biz Dilovası’nı 1987’de belediyeyi kurduğumuza bütçesi 3 milyondu. Büyükşehir yoktu, beldeydi. Biz o bütçe ile Dilovası’nın tüm yollarını, tüm asfaltlarını ve bugün halen kullanılan belediye binasını yaptık. O gün bize karşı çıktılar. Neden bu kadar büyük belediye binası yapıyorsun diye. Biz o günlerden bugünleri düşünerek o binayı yaptık. O belediye binası şuanda Dilovası’na yetmiyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat