Özdilek

Spor

Kupa’da rakip Giresunspor

Ziraat Türkiye Kupası i üçüncü tur kuraları dün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kocaelispor’un rakibi Giresunspor oldu. Yeşil siyahlılar temsilcimiz maçı deplasmanda oynayacak.

14 Eylül 2018 Saat: 14:00
Kupa’da rakip Giresunspor
Kupa’da rakip Giresunspor

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu kura çekim töreni, dün saat 11.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine TFF yetkilileri ile bu turda mücadele edecek 96 takımın temsilcileri katıldı. Kupa'nın 3. eleme turunda; 2. eleme turu sonucu tur atlayan 37 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig'den, Antalyaspor A.Ş., Atiker Konyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Çaykur Rizespor A.Ş., MKE Ankaragücü ile Spor Toto 1. Lig'de yer alan 18 takım ve TFF 2. Lig'de yer alan 36 takım mücadele edecek.

 

Kocaelispor ve körfez deplasmanda

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur mücadelesinde kentlisi Gölcükspor’u uzatma dakikalarında 2-0 mağlup eden Kocaelispor, üçüncü tur mücadelesinde deplasmanda Giresunspor ile bir üst tur için mücadele verecek. Diğer iki temsilcimiz Körfez Spor Kulübü, yine deplasmanda Kardemir Karabükspor’un konuğu olacak. 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, kendi sahasında İnegölspor’u yenerek bir üst tura adını yazdırmak isteyecek. Ziraat Türkiye Kupası Statüsü'ne göre 48 takımın kurada seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat