Özdilek

Turizm

Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Turizm Tanıtım Fuarına Katılacak

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 25-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenecek olan EMITT Fuarına katılarak ilimizin tanıtımını gerçekleştirecek.

22 Ocak 2018 Saat: 19:51
Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Turizm Tanıtım Fuarına Katılacak
Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Turizm Tanıtım Fuarına Katılacak

25-28 Ocak 2018 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece/İstanbul’da bu yıl 22’ncisi gerçekleşecek olan Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın desteğiyle Kocaeli, Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri katılarak Salon 3 – E 326 numaralı alanda tanıtım standı açacaktır.

 

Fuar öncesi açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, “EMITT fuarında kuracağımız stantla Kocaeli’nin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Konuklarımıza müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kitap, broşür ve CD’ler dağıtılacak. Ayrıca misafirlerimize pişmaniye de ikram edilecektir. İlimizin böylesi fuarlarda yer alması ileriye dönük tur ve organizasyonlar için oldukça faydası olacaktır” dedi. Öte yandan ilimizden de fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, 25-28 Ocak tarihlerinde saat 10.00 ile 18.00 arası fuarı gezebilirler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat