Özdilek

Siyaset

Küçükkaya, Toplantıda Neler Olduğunu Anlatacak

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile yapılan toplantıya ilişkin detayları Perşembe günü yapacağı basın açıklamasıyla duyuracak.

17 Mart 2018 Saat: 21:39
Küçükkaya, Toplantıda Neler Olduğunu Anlatacak
Küçükkaya, Toplantıda Neler Olduğunu Anlatacak

Projeler ele alındı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan her yıl CHP ve AKP’li yöneticileri, başkanlarla toplantıda bir araya geliyor ve çalışmaları değerlendiriyordu. Bu yılki toplantıda Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirildi. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın seçim yatırımları ve projeleri ele alındı.

“Gerekli açıklamayı yapacağım”

Küçükkaya, seçim dönemindeki kitapçığı incelediklerini söyleyerek hayata geçirilemeyen projeleri sordu. Bu sorular karşısında AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz da toplantıda siyaset yapıldığını söyleyerek toplantıyı terk etti. Yönelttiği sorularla AKP’lilerin itirazlarının başladığını belirten Küçükkaya, “Ben siyasetçiyim tabii siyaset yapacağım, zerzevatçı değilim. Biz vaat edilen yatırımların takipçisiyiz. Konuyla ilgili olarak 22 Mart Perşembe günü basın açıklamasında gerekli acıkmaları yapacağım” dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat