Özdilek

Siyaset

Küçükkaya, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, beraberindeki Meclis Üyesi Veli Beyaztaş ve partililerle birlikte Yenişehir, Tavşantepe ve Yeşilova mahallelerinde esnaf ile vatandaşları ziyaret etti.

7 Nisan 2018 Saat: 13:19
Küçükkaya, Esnafla Kahvaltıda Buluştu
Küçükkaya, Esnafla Kahvaltıda Buluştu

Esnafla kahvaltı yaptı Esnaf ziyaretlerini bu hafta Yenişehir, Tavşantepe ve Yeşilova mahalleleriyle sürdüren CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, esnaf ve vatandaşların sorunları ile önerilerini dinledi. Meclis Üyesi Veli Beyaztaş ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak sabah saatlerinde Yenişehir Mahallesi’ne giden Küçükkaya ile CHP’liler burada esnafla kahvaltı yaptı.

Mahalleleri gezdiler Esnafla yapılan kahvaltıda Mehmet Ümit Küçükkaya, esnafın sorunlarını ilk ağızdan dinleme imkanı buldu. Her esnafın söz aldığı programda sorun ve öneriler de CHP’liler tarafından not alındı. Verimli bir şekilde sonlanan program sonrasında CHP’liler sırasıyla Tavşantepe ve Yeşilova mahallelerindeki esnafları dükkanlarında ziyaret etti.   

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat