Özdilek

Siyaset

Küçükkaya, Ata'nın Huzuruna Çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı''nda Anıtkabir'i ziyaret etti.

19 Mayıs 2018 Saat: 18:42
Küçükkaya, Atanın Huzuruna Çıktı
Küçükkaya, Ata'nın Huzuruna Çıktı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı''nda Anıtkabir'i ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, "Mustafa Kemal Atatürk ve ilkelerinin yılmaz bekçileriyiz. 1919'da başlayan bu yürüyüşü aynı inançla bizler sürdürüyoruz" dedi.

"Gençler umut verdi"

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktı. Eşi Elif Gün Küçükkaya ile birlikte Anıtkabir'e giden Küçükkaya, Anıtkabir'deki müzeyi de gezerek Milli Mücadele kahramanlarını andı. Atatürk'ün mozolesinde saygı duruşunda bulunan Küçükkaya, " Törenlere katılan gençlerin coşkusu ve artan kalabalık bizlere geleceğimiz içi büyük umut verdi. Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı inançlı yürüyüş ve bizlere emanet ettiğin Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olarak bu onurlu yürüyüşü bugün aynı inanç ve kararlılıkla bizler de sürdürüyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat