Özdilek

Siyaset

Küçükkaya adım adım, Her yerde

CHP İzmit İlçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya Dur durak bilmiyor.

24 Şubat 2017 Saat: 22:46
Küçükkaya adım adım, Her yerde
Küçükkaya adım adım, Her yerde

Küçükkaya önceki gün Zinciri Kuyu Cami Cemaatine neden Hayır vermeleri gerektiği hakkında bilgi verdi.  İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya; cami cemaatine referandumda neden ‘Hayır’ vermesi gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Küçükkaya, “7 Haziran seçimlerin de iktidar partisi, insanlara koalisyon hükümetlerinin başarılı olamadıklarını ve ekonomik krizlerin anahtarı olduğunu söyleyenler ülkemizi erken seçime götürmediler mi? Daha sonra 1 Kasım seçimleri yapıldı iktidar partisi ne söyledi? 400 Milletvekili verin bu iş bitsin demedi mi? 7 Haziran seçimlerinden sonra Beyaz Toroslarla halkımızı tehdit etmediler mi?  sürekli ekonomik istikrar gelecek diye söylemediler mi? İstikrar geldi mi? Hayır, ekonomimiz çok kötü bu seçim vatanına sahip çıkma seçimi olacak bir kişinin bütün yetkileri kendinde toplamak istemesi ne kadar doğrudur? Cami cemaati olarak sizler karar verin. Ayrıca bu referandum siyasi parti yarışı da değildir. “Kuva-i Milliye Ruhunu” tekrardan canlandırma ve tek adam dayatmasına karşı duruştur” ifadelerini kullandı.

HAYIR denilmezse…

Küçükkaya konuşmasının devamında şunları söyledi; “Seçmiş olduğun Milletvekillerinin hiç bir hükmü kalmayacak, Sözünü kimse dinlemeyecek. Başkan, Yetim hakkı yese, devlet malına el uzatsa 400 Milletvekili izin vermezse mahkemeye çıkarılamayacak. Hakim ve Savcılar başkanın sözünden çıkamayacak, başkan hak hukuk tanımaz, zorba biriyse seni koruyacak hiç kimse olmayacak. En önemlisi can ve mal güvenliğin kalmayacak. Asgari ücreti, fiyatları, maaşları, işçi, memur alımlarını tek adam belirleyecek? Camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girecek. Bunların hepsi başkanın partisine göre şekillenecek.” Şimdi soruyorum bu kadar yetkiyi tek bir kişiye vermek  istiyor musunuz ? dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat