Özdilek

Güncel

KTO Proje yaptı, MARKA Onayladı

"Körfez Ticaret Odası Kurumsal Eğitim Günleri” projesi MARKA tarafından kabul edildi. Protokolün imzaları geçtiğimiz gün atıldı.

28 Eylül 2018 Saat: 10:44
KTO Proje yaptı, MARKA Onayladı
KTO Proje yaptı, MARKA Onayladı

Körfez Ticaret odası projelerine devam ediyor. Bu kapsamda oda tarafından MARKA’ ya 2018 Teknik Destek Programı kapsamında hazırladığı "Körfez Ticaret Odası Kurumsal Eğitim Günleri” projesi MARKA tarafından kabul edildi. Protokolün imzaları geçtiğimiz gün atıldı.

Körfez Ticaret odası projelerine devam ediyor. Bu kapsamda oda tarafından MARKA’ ya 2018 Teknik Destek Programı kapsamında hazırladığı "Körfez Ticaret Odası Kurumsal Eğitim Günleri” projesi MARKA tarafından kabul edildi. Protokolün imzaları geçtiğimiz gün atıldı. MARKA’da gerçekleştirilen protokol imza törenine MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve Körfez Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Berat Nas ve katılım sağladı.

Eğitimlerimiz daha kapsamlı olacak

Eğitimlere son derecek önem verdiklerini dile KTO Başkanı getiren Recep Öztürk ‘’Eğitim planlamamız kapsamında Odamızda vereceğimiz eğitimlerle ilgili MARKA’ya geçtiğimiz aylarda hazırlanan projemiz MARKA tarafından onaylandı ve gerçekleştirilen protokolle süreci başlattık. Bu proje kapsamında vereceğimiz eğitimlerin ücretlerinin büyük bir kısmı MARKA tarafından karşılanacak ve MARKA ile iş birliğimiz bu kapsamda devam edecek. MARKA odamız adına eğitimlerle ilgili görüşmeleri gerçekleştirerek ücretlendirme konusunu ve satın alım konularını kendi bünyesinde gerçekleştirecek. Böylelikle odamızda verdiğimiz eğitimler çok daha kaliteli hale gelecek ve üyelerimiz bu eğitimlerimizden çok daha fazla verim almış olacak’’ dedi.

Etiketler: Recep Öztürk,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat