Özdilek

Teknoloji

KSO Çevre Komisyonu Üyeleri GOSB’da

Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşları, yerel idareler, OSB Müdürlükleri ve KSO Meclis Üyelerinin katılımı ile oluşturulan “KSO Çevre İhtisas Komisyonu” GOSB’da bir araya geldi.

11 Nisan 2017 Saat: 16:26
KSO Çevre Komisyonu Üyeleri GOSB’da
KSO Çevre Komisyonu Üyeleri GOSB’da

GOSB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez ile Bölge Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak’ın da katılımda bulunduğu toplantıya,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Çevre Komisyonu Başkanı İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Cengiz Öztürk, Kocaeli Sanayi Odası Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu, Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykan Karademir ve  çevre OSB’lerin Çevre Mühendisleri iştirak etti.

 

Gebze Organize Sanayi Bölgesini anlatan tanıtım filminin gösterimi ile başlayan toplantıya, GOSB Çevre Müdürü Funda Yılmaz’ın sunumu ile devam edildi. Sunumun ardından diğer gündem maddelerine geçilerek yeni kurulacak yakma tesisi ile ilgili son durum, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri, Atık Yönetimi Sempozyumu sonuç bildirgesi ve taslak yönetmelikler konusunda görüşüldü. Ayrıca KSO Kalite ve Çevre Uzmanı Aynur Hacıfettahoğlu tarafından KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

 

 Toplantı sonrası GOSB Arıtma Tesisi incelendi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat