Özdilek

Ekonomi

KSMMO İnternet Gazeteleri Derneğini ağırladı

KSMMO İnternet Gazeteleri Derneği’ni ağırladı… Ziyarete İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Soner Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mecit Ünal ve Hakan Elyıldırım katılım gösterdi.

23 Temmuz 2019 Saat: 16:22
KSMMO İnternet Gazeteleri Derneğini ağırladı
KSMMO İnternet Gazeteleri Derneğini ağırladı

KSMMO İnternet Gazeteleri Derneğini ağırladı

KSMMO İnternet Gazeteleri Derneği’ni ağırladı… Ziyarete İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Soner Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mecit Ünal ve Hakan Elyıldırım katılım gösterdi.

KSMMO İnternet Gazeteleri Derneğini ağırladı

Ziyarete İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Soner Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mecit Ünal ve Hakan Elyıldırım katılım gösterdi. Kocaeli SMMO Odası Başkanı Mustafa Taşpınarİnternet Gazeteleri Derneği’ni makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren  Başkan Taşpınar; “Günümüz teknoloji çağında internet gazeteleri olmazsa olmaz.” dedi.

“Mali konular dışında projelerimiz de var”

Kocaeli SMMO olarak yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Başkan Mustafa Taşpınar; “Her gelen yeni yönetim bir vizyondur. Eski dönemde aksayan işler vardı mesela komisyonumuz gibi, bizim amacımız bunları aktif hale getirmek. Bunların tabi ki de kentin gündemine etkisi olacaktır. Bunun yönlendirici olması gerekir. Ve bu yönlendirmede de akademik odaların rolüne ihtiyaç vardır. Kentin çevresel sıkıntılarının sağlık bağlamında Tabipler Odasının dikkate alıp harekete geçmesi gibi projeler de üretmek istiyoruz.Muhasebeci sadece vergi çıkarır algısını kıracağız. Biz devletle mükellef arasında bir köprü görevi üstleniyoruz. Amacımız her zaman  mükellefimizi korumaktır.” şeklinde konuştu.

 

“Eğitim bizim olmazsa olmazımız”

Eğitime verdikleri önemin altını çizen Başkan Mustafa Taşpınar açıklamalarını; “Meslek içi sürekli eğitimlerin dışında meslek dışı sürekli eğitimler de vermekteyiz. Kanunlar sürekli değişiyor. Üç ay sonra neyin nerede olacağı belli olmayabilir. Bizim toplumda mükellefi bilgilendirmemiz gerek. Yeni bir teşvik yasası çıktığı zaman bunun bilgisini vermememiz gerekiyor. Görev olarak rolümüz çok amaçlı ve ağır sorumluluk gerektiren bir noktada. Amacımız vatandaşımıza her konuda yetişebilmek.” şeklinde sürdürdü.

“Kayıt dışı işlemlerin önüne geçmeye çalışıyoruz”

Kayıt dışı işlemlerin önüne geçmek için meclis gündeminde de olan gelir vergisi hasılat konusuna da değinen Başkan Taşpınar; “Uygulamayı şehiriçi minibüslerde aktifleştirerek illegal durumların oluşmasına engel olduk. Bunun yaygınlaşması için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalışıyoruz. Sonuç olarak bu tür kayıt dışı işlemlerin önüne geçmeye çalışıyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

“Kültür sanatın dışında kalmak istemeyiz”

 

Son olarak, İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç’ın; “İnternet gazeteciliği tüm dünyaya açılan kapı, dijital teknoloji bütün dünyada. Basın olarak, kurumunuzla kültür sanat alanında  ortak çalışmalar yapabiliriz. Kentin dinamiklerine de katkı sağlamak adına bu faaliyetlerimize ortak olmayı düşünür müsünüz? şeklindeki sorusuna olumlu yaklaşan Başkan Taşpınar; “Tabi ki düşünürüz. Hem halkı hem mükellefi bu konularda bilgilendirip beraber çalışmalar yapabiliriz. Kurum olarak bu tür faaliyetlerin dışında kalmak istemeyiz, kendi imkanlarımızla kültürel geziler, konserler düzenlemeyi isteriz.” şeklinde konuşarak ifadelerini tamamladı.

Haber: Yasemin KAYA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat