Özdilek

Eğitim

KPSS Öğretmenlik Sınavı belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı A Grubu Öğretmenlik sınavı oturumlarına girecek adayların giriş belgelerini erişime açtı. ANKARA (İGFA) - 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kült

26 Temmuz 2021 Saat: 11:05
KPSS Öğretmenlik Sınavı belgeleri erişime açıldı
KPSS Öğretmenlik Sınavı belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı A Grubu Öğretmenlik sınavı oturumlarına girecek adayların giriş belgelerini erişime açtı.

ANKARA (İGFA) - 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, 1 Ağustos'ta düzenlenecek 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için saat 10.00'dan sonra, 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumu için de saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

Giriş belgeleri, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinilebiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat