Özdilek

Siyaset

Kozluk’ta Hürriyet sevgisi

Kozlukluların bağrına bastığı Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet söz verdi; “Sakın korkmayın, kimse işinden olmayacak”

17 Mart 2019 Saat: 16:51
Kozluk’ta Hürriyet sevgisi
Kozluk’ta Hürriyet sevgisi

Kozluk’ta Fatma Kaplan Hürriyet  sevgisi

Kozlukluların bağrına bastığı Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet söz verdi; “Sakın korkmayın, kimse işinden olmayacak”

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İzmit ilçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, İzmit Belediyesi Meclis üyesi adayları ve parti yöneticiler önceki akşam Kozluk Mahallesi Aynalıkavak Sokak’ta vatandaşlarla buluştu.

Haber detayı 

Belediye işçileri bana güvensin

Aynalıkkavak Sokak’ta meşaleler ve ‘Fatma Başkan’ sloganları eşliğinde karşılanan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, kendisini bekleyen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Hürriyet, burada yaptığı konuşmada, Kozluk’te yaşayan herkesin kendi çocuğu kadar değerli olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Hürriyet, “Belediyede çalışan kardeşlerimin ciddi kaygıları var. Sakın korkmayın. Size kardeş, abla ve dost sözü veriyorum. İşini doğru yapan kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım.

Kozluk’ta Fatma Kaplan Hürriyet sevgisi

Belediye işçileri bana güvensin. Biz onlar gibi değiliz. Cezalandırma siyasetine karşıyız. Asla kutuplaştırmayacağız. Kul-yetim hakkından korkarız biz. Sizlere daha iyi işler vereceğiz” dedi.

Aynalıkavak’a hizmet benim boynumun borcu

Kozluk’ta yaşayan herkesin hak ettiği değere kavuşacağını da sözlerine ekleyen Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Bizler sizlere hak ettiğiniz değeri vereceğiz. Düğün salonlarını asgari ücretlilere bedelsiz, bedava kullandıracağız. Bu kentin ekmeğini bu kentin insanı yiyecek. Bizim gencimiz yok mu? Bu kadar insan aş ekmek beklerken, geçim sıkıntısı yaşarken, biz neden paramızı dışarıya gönderelim de dışarıdan işçi getiriyoruz. Buraya bir şey yaptığımızda Kozluk’un gençlerini alacağız. Yeni iş sahaları yaratacağız. Makam araçlarıyla gezmeyeceğiz. Bu kentin çukurlarına düşe düşe sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Aynalıkavak’a hizmet etmek benim boynumun borcu olacak” açıklamasında bulundu.

Babalarınız bizim zamanımızda kadrolu olarak çalışıyordu

Kozluk Mahallesinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise son 15 yıldır Kozluk Aynalıkavak’ın ileri gitmediğini belirterek, “Her gelişimde bu mahalle aynı. 15 yıl önce bıraktığımız gibi bu mahalle duruyor. Hiçbir gelişim kaydetmedi. Sizin babalarınız, amcalarınız, ağabeyleriniz, İzmit Belediyesi’nde bizim iktidarımızda hepsi kadrolu işçi olarak çalışıyordu. Bu evleri de o zaman yaptılar ve sizlere ekmek getirdiler. İzmit Belediyesinde babalarınız hiçbir zaman ayrıştırılmadı. Onlar en ağır işlerde çalıştırılmadılar. Kozluk Fatma Kaplan Hürriyet’i 31 Mart akşamı İzmit Belediye Başkanı yapacak. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise yaptığı konuşmada, “Sizler İzmit’te siyaseti belirlediniz. Sefa Sirmen’i, Hikmet Erenkaya’yı Belediye Başkanı yaptınız. Şimdi sıra Fatma Kaplan Hürriyet’te” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat