Özdilek

Turizm

KOÜ'nde Geleceğin Şefleriyle Atölye Etkinlikleri

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Meslek Yüksek Okulu Eğitmen Şefi Kayhan Tarhan'ın daveti üzerine, İstanbul Turizm Aşçılar Derneği Başkanı Şef Hüseyin Kocabey önderliğindeki ekip, 25 Aralık Salı günü bir atölye gerçekleştirecek.

24 Aralık 2018 Saat: 12:05
KOÜnde Geleceğin Şefleriyle Atölye Etkinlikleri
KOÜ'nde Geleceğin Şefleriyle Atölye Etkinlikleri

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Meslek Yüksek Okulu Eğitmen Şefi Kayhan Tarhan'ın daveti üzerine, İstanbul Turizm Aşçılar Derneği Başkanı Şef Hüseyin Kocabey ve  önderliğinde ki ekip, 25 Aralık Salı günü saat 10, 15 arası okul öğrencileri ile atölye eğitimi için bir araya gelecek. 

Ana konu olarak; füzyon mutfağı, çiğ beslenme ve uluslararası temel bilgileri içeren eğitimi, her biri İstanbul'un farklı restaurantlarında hizmet veren alanında başarılı şefler gerçekleştirecek.

TURASDER Yönetimi olarak 'Eğitime Tam Destek' sloganıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Kocabey; ''bu sloganla çıktığımız yolda, ilerleyen günlerde farklı çalışmalar, farklı eğitimler ile de karşınızda olacağız. Kayhan şefimize öğrencilerine farklı vizyonlar çizdiği için ayrıca teşekkür ederiz'' dedi. 

Okul eğitmenlerinden Şef Kayhan Tarhan'ın yanında, bu atölyede şu şefler yer alacak; Hüseyin Kocabey, Tahir Edebali, Sait Özmen, Hüseyin Öner, Fırat Kaptan, Vedat Kara, Ali Edebali, Emine Altıntaş.

Eğitimin yemek listesinde; birçok denemeler ve konular işlenirken nihayi sonuçta, karnıbahar püresi ile bademli levrek, tetlı ekşi soslu tavuk baget, rezeneli deniz tarağı, balkabaklı cheesecake yer alacak.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat