Özdilek

Güncel

KOTO Haziran Meclis Toplantısı yaptı

Kocaeli Ticaret Odası’nın Haziran Meclis Toplantısı maske ve soysal mesafe kuralına uygun olarak üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

24 Haziran 2020 Saat: 20:58
KOTO Haziran Meclis Toplantısı yaptı
KOTO Haziran Meclis Toplantısı yaptı

KOTO Haziran Meclis Toplantısı yaptı

Kocaeli Ticaret Odası’nın Haziran Meclis Toplantısı maske ve soysal mesafe kuralına uygun olarak üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

 

 KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan’ın yönettiği Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri Alp Kayalar, Hüseyin Avni Aslan ve Sema Kalafat’ın da katıldığı Meclis toplantısında gündemdeki konular ele alındı.

Bulut: elimizden geleni yapmalıyız

Geçmiş ayda yapılan çalışmaları anlatan faaliyet raporunu KOTO Başkanı Necmi Bulut üyelere sundu. KOTO Başkanı Bulut konuşmasının son bölümünde özellikle restoran ve kafeler olmak üzere ilgili tüm sektörlerin korona virüs kapsamında alınan tüm tedbirlere uymaları gerektiği bir nevi kendi işyerlerinin denetmeni olmaları gerektiğine vurgu yaparak, “İşlerimizin kapalı olduğu günlere dönmek istemiyorsak hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

 

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Meclis Üyesi Yaşar Can salgın döneminde zor günler yaşayan pişmaniye üreticilerine Büyükşehir ve İzmit Belediyesi’nin bayramda pişmaniye siparişi vermesi konusunu gündeme getirerek, “Üreticilere cansuyu oldu” derken, “Pişmaniyeciler olarak teşekkür ediyor çikolata ve şekerleme yerine Kurban bayramında da pişmaniye verilmesini bekliyoruz” dedi.

Salgın döneminde kafelerin kapalı olması nedeniyle özellikle kahve sektörüne üretim ve satış yapılamadığı vurgulayan Meclis Üyesi Eray Bodur, “Kahve sektöründe üreticiler kapalı işyerlerinden tahsilat yapamadığı için büyük sıkıntılar yaşadı. Kahve sektöründe yol gösterici çalışmalarıyla öne çıkan Kocaeli Ticaret Odamız yeni oluşumlar konusunda da rol aldı. Çalışmalarda önerilerimizi iletirken Kocaeli Ticaret Odası olarak kahve sektörü raporu hazırlayarak TOBB Sektör Meclislerinde temsil edilmesi konusunda girişimlerimiz sürdüreceğiz. İzmit kent merkezi ve çarşı içinde Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyeleri tarafından düzenlemeler yapılacağı konusunda bilgiler alıyoruz. KOTO üyesi esnaflar olarak bu projelerin oluşturulması ve uygulanmasında düşüncelerimizi belirtmek için bu çalışma gruplarına katılmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat