Özdilek

Ekonomi

KOTO 'dan Yerli üretim kırtasiye çağrısı

Kocaeli Ticaret Odası 15. Komitesi Başkanı Handan Kümeli, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi açıklama yaparak, vatandaşlara yerli üretim ve sağlıklı ürünlere yönelmeleri konusunda çağrıda bulundu.

7 Eylül 2018 Saat: 11:51
KOTO dan Yerli üretim kırtasiye çağrısı
KOTO 'dan Yerli üretim kırtasiye çağrısı

Kırtasiye, Eğitim, Bilgisayar, Sürücü Kursu, Matbaa Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 15. Meslek Komitesi Başkanı Handan Kümeli, yeni eğitim-öğretim yılı kırtasiye alışverişleri öncesi velilere çağrıda bulundu. Vatandaşların sağlıklı ve yerli üretim ürünlere yönelmesinin önemine vurgu yapan Başkan Kümeli, “2018-2019 eğitim ve öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre ilimiz genelinde bu yıl 421 bin öğrenci ve 16 bin öğretmen ders başı yapacak. Okulların açılmasına sayılı günler kala, vatandaşlar temel kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişlerine başladı.

‘Kent ekonomimize büyük katkı

Çocuklarımızı, kalitesiz ya da standart dışı ithal kırtasiye malzemelerindeki olası risklerden korumanın en güvenilir yolunun, TSE damgalı ürünleri tercih etmek olduğunu hatırlatırken, ilimizdeki öğrenci ve öğretmen sayısı baz alındığında yerli üretim ürünleri tercih etmenin ülke ekonomisine sağlayacağı büyük katkının da unutulmamasını önemle rica ederiz. Gerek ailelerimizin, gerek eğitimcilerimizin gerekse okullarımızın, ilimizdeki kırtasiye firmalarından ve yerli üretim öncelikli alışveriş yapması başta kent esnafımıza ve şehrimize büyük yararlar sağlayacaktır. Bu vesileyle tüm eğitimcilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize verimli bir eğitim-öğretim yılı temenni ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat