Özdilek

Siyaset

Korkmaz’dan Akbaş’a ziyaret

AK Parti İzmit ilçe eski ilçe başkanı, İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına vekalet eden, Rıfat Akbaş’ı ziyaret etti. Akbaş’a görevinde başarılar diledi.

12 Aralık 2018 Saat: 15:21
Korkmaz’dan Akbaş’a ziyaret
Korkmaz’dan Akbaş’a ziyaret

Ali Korkmaz’dan Rıfat Akbaş’a ziyaret

AK Parti İzmit ilçe başkanlığına vekalet eden Başkan vekili Rıfat Akbaş’a ziyaretler devam ediyor. Kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam eden Başkan aday adayı Ali Korkmaz, 7 yıl başkanlığını yapmış olduğu İzmit ilçe başkanlığına gelerek Akbaşı’ı makamında ziyaret etti.

‘Her göreve hazırız’

AK Parti İzmit İlçe Başkan vekili Rıfat Akbaş’a gerçekleştirdiği ziyarette konuşan, İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz, “AK Parti teşkilatları dün olduğu gibi, bugünde güçlü ve dinamiktir. Zorlu bir seçim süreci bizi bekliyor. Bu nedenle üstlenmiş olduğunuz görev zor ve çok büyük önem taşıyor. Bizler her zaman teşkilatımızın emrinde olduk bu süreçte de görev ayırmadan teşkilatımızın vereceği her görevi yapmak için hazırız. Tecrübeli ve teşkilatımızın geçmişine vakıf birinin İzmit'te teşkilatları güçlü çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Bu konuda güvenimiz ve inancımız tamdır. Üstlenmiş olduğunuz görevden dolayı size başarılar diliyorum ve her zaman bir ve beraber olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘Hırslarımız ile değil sevdamız ile mücadele ediyoruz’

İzmit Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Korkmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Akbaş, “AK Parti teşkilatları kurulumundan bugüne, hizmet etmiş, hizmet etmeye devam eden, bütün mensuplarının ortaya koydukları birlik ve beraberlik sayesinde bu denli güçlüdür. Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar dileriz. Hepimizin ortak amacı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde halkımıza en güzel şekilde hizmet etmektir. Bizim teşkilatlarımızda sadece hizmette yarış vardır. İzmit’te AK Partimiz ile gönül belediyeciliğini, devam ettireceğiz. Bizler hırslarımız ile değil sevdamız ile mücadele ediyoruz. Seferi ile memuru olduğumuz bu süreç, inşallah zafer ile sonuçlanacak” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat