Özdilek

Ekonomi

Körfez Ticaret Odası’ndan Örnek Davranış

Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir projeye imza attı.Engellilerin ihtiyacı olan engellilerin tartılabildiği tartı yaptırdı.

26 Temmuz 2018 Saat: 01:44
Körfez Ticaret Odası’ndan Örnek Davranış
Körfez Ticaret Odası’ndan Örnek Davranış

Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri Engelliler Haftası kapsamında ziyarette bulundukları Körfez Engelliler Derneğinin en büyük sıkıntılarından birinin tartılamamak olduğunu söyleyince oda yönetimi harekete geçerek kendi üyesine engellilerin tartılabildiği tartı yaptırdı.

Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri Engelliler Haftası kapsamında ziyarette bulundukları Körfez Engelliler Derneğinin en büyük sıkıntılarından birinin tartılamamak olduğunu söyleyince oda yönetimi harekete geçerek kendi üyesine engellilerin tartılabildiği tartı yaptırdı. Tartının telimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

Hastaneler dâhil hiçbir yerde tartılamıyorduk

Dernek üyeleri, muayene için hastaneye gittiklerinde kilolarının sorulduğunu ama hastaneler dahil hiçbir yerde sakat arabasıyla çıkıp tartılabilecekleri terazi olmadığını belirterek, “Tartıya çıkıp kilomuzu ölçemiyorduk, bazen odun ve benzeri malzemelerin tartıldığı kantarlarla çözüm bulmaya çalışıyorduk. Bu da sağlıklı olmuyor ve her zaman kantar bulamıyorsun. Kilomuz net bilinmeyince de uygulanacak tedavi ve en önemli sorunumuz olan diyet konusunda tam teşhis yapılamıyordu. Biz de bu sorunumuzu Körfez Ticaret Odası Başkanı ve yönetimine ilettik” dediler.

Öztürk ‘’ Kendi Üyemiz Üretti’’

Tartının teslimi sırasında konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk hem engelli vatandaşlarımızın sorununa çözüm bulabildiğimiz için çok mutluyuz hem de bu tartıyı oda üyemizin yapmış olmasından dolayı çok gururluyuz. Durulsan firma sahibi Recep Durul’a konuyu açtığımızda, hemen istenen teraziyi projelendirdi ve 15 günlük çalışma ile yaparak derneğe teslim etti kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz, Kocaeli’nde bir ilk olan terazi ile derneğin 560 üyesi her gün tartılıp, diyetlerini belirleme ve doktora giderek tedavilerini yönlendirme imkânına kavuşmuş olacaklar’’ dedi.

Öztürk ve Yönetimine Teşekkür

Yapılan tartının teslimi sırasında sevincini paylaşan dernek Başkanı Nuri Bostan ile Yardımcısı Şahin Çağlayan ‘’20 yıldır ilk defa tartıldık, normal insanlar için küçük olan durumlar bizler için büyük sorunlar olabiliyor bu sorunumuza çözüm buldukları için Körfez Ticaret Odası’na teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ Dedi.

 

Etiketler: Recep Öztürk,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat