Özdilek

Eğitim

Körfez Ticaret Odası’ndan Kalite Eğitimlerine yoğun ilgi

Körfez Ticaret Odası Eğitim faaliyetleri kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 (45001 Taslak İş sağlığı ve güvenliği) eğitimi gerçekleştirdi.

21 Aralık 2017 Saat: 10:24
Körfez Ticaret Odası’ndan Kalite Eğitimlerine yoğun ilgi
Körfez Ticaret Odası’ndan Kalite Eğitimlerine yoğun ilgi

Körfez Ticaret Odası eğitim faaliyetleri kapsamında gerçekleştirdiği eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Aralık Ayı için eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen eğitimler yoğun ilgiye karşılanıyor.

İki Günde İki Ayrı Kalite Eğitimi

Eğitmen ve baş denetçi Süleyman AYGÜN tarafından gerçekleştirilen eğitimler oda üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. İlk gün gerçekleştirilen 9001 Kalite Yönetim Sistemi eğitiminde eğitmen ve baş denetçi Süleyman AYGÜN Çalışanların kalite bilincinde artış sağlanması, İşletmenin piyasa itibarında artış sağlanması (prestij), Pazarlama faaliyetlerinde rakiplerden farlılık sağlanması, İşletmenin uluslararası geçerliliğe sahip bir kalite belgesi edinmesinin getirdiği ticari avantajlardan yararlanabilme (ihracat için kalitenin belge ile ispatlanabilmesi), Müşteri memnuniyetinde ve müşteri sadakatinde artış sağlanması gibi pek çok konuyu ayrıntılı olarak anlattı.

 İkinci gün OHSAS 18001 (45001 Taslak İş sağlığı ve güvenliği) eğitimi

 İkinci gün gerçekleştirilen OHSAS 18001 (45001 Taslak İş sağlığı ve güvenliği) eğitiminde Eğitmen ve Baş denetçi Süleyman AYGÜN tarafından,  şirket çapında olası en iyi çalışma koşullarını sağlanması, tehlikelerin belirlenmesi, onları yönetecek veya bertaraf edecek kontrol sistemlerini yerleştirilmesi, ilgili gider ve kesintileri azaltmaya yönelik iş yeri kazalarını ve hastalık oranlarını düşürmek için yapılması gerekenler, daha iyi ve daha güvenli çalışma koşullarıyla personelin harekete geçirilip motive edilmesi gibi konular detaylı olarak eğitimcilere anlatıldı. Eğitimler gün sonunda eğitimcilere sertifika verilmesi ve plaket takdimi ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat