Özdilek

Spor

Körfez Spor kulüp başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı

Körfez Spor Kulüp Başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı yaptı. Oyuncularına çeşitli nasihatlerde bulunan Alp, “Bizler de, sizler de görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız, dedi.

3 Ocak 2019 Saat: 23:20
Körfez Spor kulüp başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı
Körfez Spor kulüp başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı

Körfez Spor kulüp başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı

En iyisini yapacağız

 

Körfez Spor Kulüp Başkanı Onur Alp futbolcularla toplantı yaptı. Oyuncularına çeşitli nasihatlerde bulunan Alp, “Bizler de, sizler de görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Öncelikle örnek insan ve iyi birer sporcu olmalısınız” dedi

 

2018-2019 Futbol Sezonu’nun 4.haftasında yeni sahiplerine devredilen Körfez Spor’da yeni kulüp başkanı Onur Alp, teknik ekip ve futbolcularla toplantı yaptı. Antrenman öncesinde tesislerde gerçekleştirilen toplantıda futbolcuların uyumuna, iletişimine ve takım ruhuna değinen kulüp başkanı Onur Alp, “Futbol bu; yeniliriz, yeneriz ya da berabere kalırız. Her zaman istediğimiz sonuçları alamayabiliriz. Önemli olan önce örnek insan ve sonra da iyi bir sporcu olmaktır. Çok gençsiniz ve önünüzde Allah nasip ederse uzun bir futbol hayatı var. Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar bir yana sizler elinize geçen bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz.

Ağabeylik ediyoruz

Bugün birlikte mücadele ediyoruz ancak gelecekte sizleri çok daha iyi yerlerde görebilmeyi, bu yönde size katkı sunabilmeyi arzu ederim. Bunun için bizler kulübün idari noktasında üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye ve sizlere ağabeylik etmeye çalışırken sizler de antrenmanlarda, maçlarda ve saha dışında elinizden gelenin en iyisini yapmaya, karakterinizi ortaya koymaya çabalamalısınız. Nitekim buradan daha iyi takımlara giden arkadaşlarınız var ve onların daha iyi yerlerde olması için önlerini açtık ve bize düşen desteği verdik. Bize hayır duası etmeleri bizim için yeterli. Yarın sıra size de gelecektir. Bunun için saygılı, hoşgörülü ve çalışkan olmalısınız.

Kampta çok çalışın

Ligde kalırız ya da kalmayız. Bu, elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra neticesine bakacağımız bir durum. Amacımız içimizdeki ‘en iyiyi’ ortaya çıkarmaktır. En iyi performans, en iyi arkadaşlık, en olumlu yaklaşım, en çalışkan, en yürekli… Bu anlamda da sizlere güvenimi yinelemek istiyorum. Her zaman yanınızda olduğumu da bilmeniz gerekiyor. Bir sorununuz olduğunda da rahatlıkla gelip derdinizi anlatabileceğiniz ağabeyinizim. İnsan olarak kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Saygı ve kurallar çerçevesinde güzel diyalogumuzu sürdürelim.  Kampta da antrenmanlardaki gibi üzerinize düşeni layıkıyla yapacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat