Özdilek

Güncel

Körfez rengarenk oldu

Körfez Belediyesi, yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde hem boyama hem de çiçeklendirme çalışması başlattı. Kaldırımlar rengarenk hale getirilirken, hemzemin geçitler de Körfez’in tarihi siluetleri duvarlara resmedildi.

19 Temmuz 2018 Saat: 11:46
Körfez rengarenk oldu
Körfez rengarenk oldu

Körfez Belediyesi, yaz ayları itibariyle ilçe genelinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından kaldırımlar rengarenk hale getirilirken, hemzemin geçitler de Körfez’in tarihi siluetleri duvarlara resmedildi. Ekipler belirli periyot çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında son olarak Esentepe Mahallesi’nde kaldırımlara bakım ve boyama çalışması gerçekleştirdi.

Değiştirildi, boyandı

Çalışmalar kapsamında bozulan kaldırımlar değiştirildi, renklere boyanarak da güzel bir görünüme kavuşturuldu. Hamit Kaplan Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışma dolayısıyla vatandaşlar ekiplere teşekkür etti. Ayrıca ilçe genelindeki hemzemin geçitlerde uygulanmaya başlanan çalışma da devam etti. Körfez’in tarihi güzellikleri ressamlar tarafından duvarlara resmedildi ve güzel bir görünüm oluşturuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat