Özdilek

Güncel

Körfez’i en iyi onlar bildi

Körfez Belediyesi, tarafından başlatılan ‘Körfez Bunu Biliyorum’ yarışmasında sorulara doğru cevap veren 6 kişiye hediyelerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran takdim etti.

21 Temmuz 2018 Saat: 01:22
Körfez’i en iyi onlar bildi
Körfez’i en iyi onlar bildi

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan ve Google Play ile App Store üzerinden indirilen Körfez Bunu Biliyorum uygulaması ile Körfezliler hem ilçedeki projeler hakkında bilgilendiriyor hem de sorulara doğru cevap vererek hediyeler kazanıyor. Uygulamanın hayata geçtiği günden itibaren 5 bin kişinin uygulamayı indirerek katıldığı yarışmada derece elde edenler, ödüllerine kavuştu.

Ödüllerini aldılar

Sarnıç Han’dan İlimtepe Kültür Merkezi’ne, Her Bahçeye Kiraz Projesi’nden sosyal belediyecilik örneklerine kadar birçok proje ile iligli sorulara doğru cevap veren; Sena Yalçın, Ece Tanyeri, Kadir Yeniaras, Göksel Balay, Semih Gün ve Ahmet Sezgin’e ödüllerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran takdim etti.

Körfezlilik bilinci

Dereceye girenlere tablet ve bisiklet takdim eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “4 yılda 400 milyonluk projeyi hayata geçirdik. Bu bir ilçe belediyesi için ‘hayal’ denilebilecek bir rakam. Çok şükür üstesinden geldik. Körfezlilik bilincini ilçemizde daha fazla aşılamak adına da bu tür yarışmalar ile vatandaşlarımızı hem bilgilendiriyor hem de onların yapılanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat