Özdilek

Spor

Körfez’de futbol heyecanı

Körfez’de okullar arasındaki sportif mücadele yeşil sahaya taştı. Esentepe Stadı’nda küçük erkekler ve yıldız erkekler futbol turnuvası başladı

10 Nisan 2018 Saat: 20:08
Körfez’de futbol heyecanı
Körfez’de futbol heyecanı

Okul Sporları Körfez İlçe Tertip Kurulu’nun organizasyonunda başlayan spor şöleni tüm heyecanıyla sürüyor. Küçüklerden yıldızlara, kızlardan erkeklere, voleyboldan basketbola, futsala, ayak tenisine, masa tenisine kadar farklı branşlarda yüzlerce sporcunun mücadele edeceği spor şöleninde küçükler ve yıldızlar voleybol maçlarının ardından önceki günde küçük ve yıldız erkekler futbol turnuvası başladı.

4 maç oynandı

12 okulun 4 ayrı grupta mücadele ettiği küçük erkekler futbolda turnuvasında gruplarını birinci olarak tamamlayan okullar yarı finale yükselecek ve maçlarını A1-D1 ve B1-C1 şeklinde oynayacak. Turnuvanın ilk gününde rakibini rahatlıkla geçen tek takım Çelik Sanayi Ortaokulu oldu. Çelik Sanayi Ortaokulu, Petkim Ortaokulu’nu 6-0 mağlup etti. Normal süresinde 1-1 tamamlanan diğer 3 karşılaşmada ise penaltılara gidildi.

PENALTILAR SKORU BELİRLEDİ

Penaltı sonrasında skor tablosu; Kirazlıyalı Tevfik Fikret OO 3-1 Yarımca OO, Halide Edip Adıvar 5-4 İlimtepe ve Atatürk 4-3 Hereke Nuh Çimento olarak oluştu. Küçük erkeklerde kıran kırana geçen maçlara karşın 2 ayrı grupta 9 okul takımının yarıştığı yıldız erkeklerde ise farklı skorlarla tamamlanan 2 karşılaşma vardı. İlimtepe Ortaokulu, Hereke Uzunpınar Ortaokulu karşısında sahadan 8-3 gibi rahat skorla ayrıldı. Rıfat Ilgaz Ortaokulu ise Körfez İmam Hatip Ortaokulu’nun kaydettiği 8 gole karşı yalnızca 1 gol atabildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat