Özdilek

Siyaset

Körfez’de engelleri birlikte aşıyoruz

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki engellilerin hastaneye ulaşımlarında kullanılmak ve sosyal ihtiyaçlarına cevap vermek adına hayata geçirilen Engelli Hizmet Aracı, hizmet vermeye başladı.

5 Aralık 2018 Saat: 20:51
Körfez’de engelleri birlikte aşıyoruz
Körfez’de engelleri birlikte aşıyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekledi. ‘Engelsiz bir Körfez’ sloganı ile ilçedeki engellilere yönelik projeler tek tek hayata geçerken, son olarak Engelli Hizmet Aracı da kullanıma hazır hale getirildi. Körfez Engelliler Derneği ile iş birliği içerisinde hizmet verecek olan araç, engelli bireylerin hastanelere ulaşımında ve sosyal aktivitelerinde kullanıma sunulacak.

Engelsiz bir körfez

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Engelsiz bir Körfez’ ve ‘Engelsiz bir Türkiye’ için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Engelli hizmet aracımız engelli bireylerimizin taşınma amacıyla gerek hastane gerekse sosyal ihtiyaçlarını değerlendirilmek üzere Körfez Engelliler Derneğimiz ile birlikte programlanan program dâhilinde hizmet verecek. Engelsiz bir Körfez adına yaptığımız çalışmalarda örnek teşkil edecek projelere imza attık.

Yaşam merkezi hayata geçti

Engelli Yaşam Merkezi de hayata geçirdiğimiz projelerden birisi. Aracımız da engelli vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı. Körfezimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Engelsiz bir Türkiye oluşturma adına; bizler de yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat