Özdilek

Güncel

Körfez’de ‘eksik gramaja’ ceza

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelinde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem uygulandı.

18 Ekim 2018 Saat: 14:37
Körfez’de ‘eksik gramaja’ ceza
Körfez’de ‘eksik gramaja’ ceza

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlarda yaptığı denetimlerde sağlık koşullarına uymayan, eksik gramaj ekmek satan fırınlar hakkında yasal işlem uyguladı. Kocaeli Valiliğinin ‘ekmek gramaj ve fiyatı kararına’ istinaden ilk olarak fırınlarda denetime çıkan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak ilçenin dört bir noktasındaki fırında inceleme yaptı. Aynı şekilde marketlerde satılan ekmeklerde de gramaj ölçümü gerçekleştirildi.

İzin vermeyeceğiz

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde tarifelere uymayanlar hakkında yasal işlem yapıldı. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Temel gıda olan ekmeklerin üretildiği fırınların denetimlerini belediye olarak halkın sağlığını korumak adına önemsiyoruz. Hiçbir işletmenin belirlenen gramajın altında ekmek üretimine izin vermeyiz” denildi. Yetkililer, denetimlerin sürekli olarak devam ettiğini de belirtti.

Etiketler: Zabıta,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat