Özdilek

Ekonomi

Körfez’de çocuklar havuzda eğitim alıyor

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda tarafından açılan yüzme havuzunda, çeşitli yaş gruplarından çocuklar hem yüzme öğreniyor hem de doyasıya eğleniyorlar

7 Temmuz 2018 Saat: 11:30
Körfez’de çocuklar havuzda eğitim alıyor
Körfez’de çocuklar havuzda eğitim alıyor

Körfez Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bu yıl da 7'den 70'e yüzmek isteyen vatandaşlarla dolup taştı. 5 yaş üstü her çocuğun eğitim alabildiği havuz, haftanın 6 günü faaliyet gösteriyor. Bine yakın çocuğun katıldığı eğitimler ile çocuklar, çeşitli oyunlar ve aktivitelerle nefes kontrolü ve yüzme becerileri kazanıyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde, renkli görüntüler de yaşanıyor.

REnkli görüntüler

Yüzme kursuna katılan çocukların hem yüzmeyi öğrendiklerini hem de yaz aylarındaki boş vakitlerini spor ile geçirdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Havuzlardaki çocuklarımızın mutluluğunu görünce, bizler de mutlu oluyoruz. Yaz aylarında hem serinlemek, hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak ve güzel bir yaz tatili geçirmek isteyen Körfezli çocuklarımız da yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Veliler teşekkür etti

Veliler de Körfez Belediyesi’ne sunulan hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Bu havuz sayesinde hem çocuklarımız eğleniyor hem de yüzme eğitimi alıyorlar. Bu sosyal hizmetlerin devam etmesini istiyoruz” dedi. Havuz yetkilileri spor kompleksinde her yaştan vatandaşın hizmet alabildiğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat