Özdilek

Eğitim

Körfez’de atölye gibi çalışan lise

Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler üretmekte sınır tanımıyor. Okul Müdürü Harun Künü yaptığı açıklamada; “Geceli gündüzlü çalışarak İlimize böyle bir değeri kazandırdığımız için çok mutluyuz.

15 Temmuz 2019 Saat: 08:45
Körfez’de atölye gibi çalışan lise
Körfez’de atölye gibi çalışan lise

Körfez’de atölye gibi çalışan lise

Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler üretmekte sınır tanımıyor. Okul Müdürü Harun Künü yaptığı açıklamada; “Geceli gündüzlü çalışarak İlimize böyle bir değeri kazandırdığımız için çok mutluyuz.” dedi.

Körfez’de atölye gibi çalışan lise

Yaptıkları faaliyetlerle adlarından söz ettiren Körfez Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli’nin çeşitli bölgelerindeki okullara da faydalı olmaya başladı. Okulun bünyesinde hizmet veren Döner Sermaye Ekibi, Kocaeli'nin çeşitli yerlerinde bulunan toplam 14 okula Kodlama ve Robotik Atölye kurulumunu gerçekleştirdi. 

171 öğretmene eğitim

Kurulumunu gerçekleştirdiği okullarda ise toplam 171 öğretmene eğitim verdi. Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Harun Künü, günümüzün teknolojisine uygun olarak okullara Kodlama ve Robotik Atölyeleri kurduklarını belirterek; "Geceli gündüzlü çalışarak İlimize böyle bir değeri kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bu atölyelerin kurulumunda rol sahibi olan Kocaeli Valiliği'ne, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, hayırsever Kocaeli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlarına ve İşadamlarına, okulumuz döner sermaye ekibine ve bu eğitimlere katılan gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat