Özdilek

Güncel

Körfez’de 29 Ekim coşkusu

Körfez’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. Pandemiye uygun olarak tebrik kabulünün yapıldığı törenler, yağmura rağmen coşkuyla tamamlandı

29 Ekim 2020 Saat: 22:07
Körfez’de 29 Ekim coşkusu
Körfez’de 29 Ekim coşkusu

Körfez’de 29 Ekim coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü törenleri önceki gün Kaymakamlık önüne çelenk bırakılması ile başladı. Kutlamalar kapsamında bugün de Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, tebrikleri kabul etti. Törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, ilçe emniyet ve jandarma müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

 

Tebrikleri kabul etti

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası başlayan programda; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. “Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümü hepimize kutlu olsun” diyen Kaymakam Bilgin, “Yüce Türk milletin tarihin her döneminde iz bırakan kültürü ile bağımsız yaşamış ender uluslardan birisi olmuştur” dedi.

 

Yarışma ödülleri verildi

Yapılan konuşmaların ardından Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Şiir dalında Yarımca Ortaokulu’ndan Özlem Evciler birinci olurken, kompozisyon dalında Özel Kocaeli Simya Ortaokulu’ndan Zeynep Yıldız, resim dalında da Mimar Sinan İlkokulu öğrencisi Sofiya Ela Cansız birinci oldu. Program kapsamında halkoyunları gösterisi de yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat