Özdilek

Güncel

Körfez’de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Körfez’de coşkuyla kutlandı. Kaymakalık önünde gerçekleştirilen kutlamada, başarılı sporculara plaket takdim edildi

19 Mayıs 2021 Saat: 21:48
Körfez’de 19 Mayıs coşkusu
Körfez’de 19 Mayıs coşkusu

Körfez’de 19 Mayıs coşkusu

Körfez’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, pandemi dolayısıyla Körfez Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törenle kutladı. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ve STK temsilcileri ile başarılı sporcular katıldı.

 

Efeler büyüledi

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk heykeline çelenk bırakıldı. Efelerin gösterileri alandaki izleyenleri büyülerken, gösteri sonrasında ilçemizde faaliyet gösteren ve 2020-2021 yılları içerisinde düzenlenen ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı elde eden amatör ve milli sporculara plaket takdim edildi.

 

Başarıları ödüllendirildi

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve protokol üyeleri tarafından plaketlerini alan başarılı sporcular ile birlikte daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, tüm sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat