Özdilek

Güncel

Körfez belediyesinden sokak hayvanlarına ev

Körfez Belediyesi tarafından ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamı bir program gerçekleştirildi. Hayvanseverlerin de katıldığı programda, can dostları için hazırlanan evler görücüye çıktı, büyük beğeni topladı.

4 Ekim 2018 Saat: 12:59
Körfez belediyesinden sokak hayvanlarına ev
Körfez belediyesinden sokak hayvanlarına ev

Artık onlarında ‘evi’ var!

Ortaya koyduğu duyarlılık ve farkındalık projeleriyle büyük takdir kazanan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde çok sevdiği sokak hayvanlarını unutmadı. Yetkili personel tarafından günlerce süren çalışmalar sonucunda, hayvanlar için hazırlanan ‘evler’hayvanseverlere ve vatandaşlara tanıtıldı. Körfez Belediyesi Teknik Hizmetler binasında yapılan program büyük ilgi gördü.

Başkan Baran:

“ sevgisiz bırakmayalım” Sokak hayvanlarına verdiği önemle bilinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran; “Daha önce de bu projeyi ilçemizin gönüllü hayvanseverleriyle birlikte yapmıştık. Can dostlarımız için Köpek Evi, Kedi Evi ve Kuş Yuvası hazırladık. Dünya Hayvanlar Günü’nü anlamlı bir hale getirerek, yuvaları teslim etmek istedik. Artık yavaş yavaş kış ayına giriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar can dostlarımız üşümesin ve aç kalmasın diye. Vatandaşlarımızdan isteğimiz,  can taşıyan tüm hayvanlara dostça yaklaşmaları. Lütfen hayvanlarımızı sevgisiz bırakmayalım” ifadelerine yer verdi.

Hayvanseverler teşekkür etti Körfez Belediye’siyle sürekli olarak ortak proje yürüten hayvanseverler, programdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan İsmail Baran’a duyarlılığı sebebiyle teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular. Çiçek takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından bu anlamlı program son buldu.  

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat