Özdilek

Eğitim

Körfez Belediyesi’nden Okullara Destek

Körfez genelindeki okulların 2018-2019 eğitim-öğretim yılına hazırlaması amacıyla Körfez Belediyesi tarafından okullarda başlatılan boya, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

3 Eylül 2018 Saat: 13:22
Körfez Belediyesi’nden Okullara Destek
Körfez Belediyesi’nden Okullara Destek

Tüm okullara bakım

Körfez Belediyesi tarafından okullarda başlatılan boya, tadilat, bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce okulların iç ve dış alanları büyük bir titizlikle onarılıyor. Okullarda boya-badana, tadilat işleri, bahçe düzenlemesinin yanı sıra, oyun grubu, oturma grubu gibi daha birçok alanda çeşitli çalışmalar yapılacak.  

Başkan Baran: “tüm imkânlarımız seferber”

Körfez’de okulların 2018-2019 yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran;  “Yetkili personelimiz, okullarımızın eksiklerini süratle giderip, istek ve talepler doğrultusunda çalışmalarını yürütüyorlar. Evlatlarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için, tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Geleceğimize ışık tutan çocuklarımızın, öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılına bakımı yapılmış, temiz okullarda başlamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat