Özdilek

Spor

Körfez-Ağva yolu için start verildi

Körfez ile Ağva arasındaki 160 kilometrelik yolu 65 kilometreye indirecek yol için çalışmalar başladı. Çalışmaları bölgeye köy muhtarları da yerinde takip etti

14 Ağustos 2017 Saat: 12:22
Körfez-Ağva yolu için start verildi
Körfez-Ağva yolu için start verildi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2017 yılının ilk meclis toplantısında Körfez-Ağva arasında yapımı planlanan yol için Dikenli Köyü sınırındaki 34 bin metrekarelik ormanlık alandan yol izni alınması için yetki almıştı. İzinlerin alınması sonrasında Körfez ile Ağva arasındaki 160 kilometrelik yolu 65 kilometreye indirecek yol için start verildi, ekipler çalışmalara başladı.

CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK

Ağva’ya ulaşımı daha kısa hale getirecek olan çalışmayı; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır, Muhtarlar Koordinatörü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve bölgedeki köy muhtarları katıldı. Özellikle muhtarlar, çalışmanın tamamlanması sonrasında yolun köylere de ekonomik anlamda ciddi katkı sağlayacağını belirtti.

YERİNDE İNCELEDİLER

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, çalışmayı yürütecek ekiplerden bilgi alırken, açılacak yeni yol alanında inceleme yaptı. 15 metre genişliğinde olacak yol için Dikenli’ye kadar mevcut yol kullanılacak daha sonra oradan Ağva’ya ulaşımı kısaltacak yeni yol açılacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat