Özdilek

Güncel

Koray Şener’in ismini yaşatacaklar

Galatasaray ile Fenerbahçe futbol müsabakasında kalbine yenik düşen Koray Şener’in ailesi Başkan Baran’ı ziyaret etti, Koray Şener’in adının evlerinin hem karşısındaki parkta yaşatılacak olmasından dolayı teşekkürlerini iletti

14 Kasım 2018 Saat: 12:30
Koray Şener’in ismini yaşatacaklar
Koray Şener’in ismini yaşatacaklar

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma öncesi tribünde kalp krizi geçiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener, yaşamını yitirmiş, ölümü herkesi büyük üzüntüye boğmuştu. Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan Koray Şener’in adı da Körfez Belediyesi tarafından evinin hemen karşında bulunan parka verildi ve adı ölümsüzleştirildi. Başkan Baran da acılı aileyi bu süreçte yalnız bırakmadı, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

“Desteğiniz için teşekkür ediyoruz”

Koray Şener’in babası Rıfat Şener ile amcası Lütfü Şener de Başkan Baran’ı makamında ziyaret ederek yaşadıkları zorlu süreçte desteklerinden dolayı ve Koray Şener’in isminin parka verilecek olmasından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Baran tarafından kapıda karşılanan Baba İrfan Şener, “Hem sizlerin hem de hemşerilerimizin desteği acımızı dindirmedi ama biraz olsun hafifletti” dedi.

İsmini yaşatacağız

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Acınızı paylaşıyoruz. Kardeşimiz Koray Şener'in adını evinin karşısında bulunan parkta yaşatacağımızı geçtiğimiz günlerde taziye ziyaretimizde söylemiştik. İlk meclis toplantımızda bunun kararını da alacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat