Özdilek

Siyaset

Komünist Kadınlar, 8 Mart'ta 4 ilde meydanlardaydı

Komünist Kadınlar, Kadın Dayanışma Komiteleri ve Türkiye Komünist Gençliği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak için Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya'da bir araya geldi. "

11 Mart 2021 Saat: 09:34
Komünist Kadınlar, 8 Martta 4 ilde meydanlardaydı
Komünist Kadınlar, 8 Mart'ta 4 ilde meydanlardaydı

Komünist Kadınlar, 8 Mart'ta 4 ilde meydanlardaydı

"Daha azına, kötünün iyisine razı değiliz! Sosyalist bir ülke kadınların ellerinde yükselecek!" sloganıyla yapılan eylemlerde bu düzenin emekçi kadınlar için bir kurtuluş vaat edemeyeceği belirtilirken, kadınların bu sömürü ve karanlığa teslim olmayacağı vurgulandı.

Üsküdar sahilde yapılan eylemde emekçi kadınlar adına yapılan konuşmada kadına yönelik sömürü ve şiddete karşı mücadele ve dayanışma çağrısı yapıldı. Daha sonra Komünist Kadınlar adına Fulya Girginer basın açıklaması yaptı. Ardından sahne alan Yapıcılar grubu şarkılarıyla 8 Mart’ı kutladı.

  8 Mart Ankara buluşmalarının adresi Kuğulu Park oldu

Komünist Kadınlar, Kadın Dayanışma Komiteleri ve Türkiye Komünist Gençliği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak için Kuğulu Park’ta bir araya geldi.

İzmirli  Kadınlar'ın çağrısıyla 8 Mart buluşması Karşıyaka'da buluştu

İzmir'de de Komünist Kadınlar'ın çağrısıyla 8 Mart buluşması Karşıyaka Çarşı girişinde başladı. Komünist Kadınlar "Kadınlar boyun eğmeyecek" yazılı pankart açtı. Eylemde "Gericiler kaybedecek, direnen kadınlar kazanacak" sloganı atıldı.

Emekçi Kadınlar Günü’nde Antalya’da da bir araya geldiler

Türkiye Komünist Partisi üye ve gönüllüleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Antalya’da da bir araya gelerek kadın emeğinin sömürülmesini ve haklarının yok sayılmasını protesto etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat