Özdilek

Siyaset

Köken, Yağcılar Mahallesinde

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hafta sonunu yoğun geçirdi.

15 Mayıs 2018 Saat: 14:16
Köken, Yağcılar Mahallesinde
Köken, Yağcılar Mahallesinde

Yağcılar mahallesini ziyaret eden Başkan Ünal Köken’e Yağcılar mahalle muhtarı Şerafettin Gökçe, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Avdan Mahalle Muhtarı Recep Karacan eşlik etti.

İlçenin tüm mahallelerine hizmet ulaştırmak için gecesini gündüz eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaptığı mahalle ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını onlardan dinliyor.

 

“Başkan Ünal Köken, Yağcılar Mahallesindeydi”

 

Yağcılar mahallesine misafir olan Başkan Köken, mahalle sakinleriyle birlikte köy fırınının başına  geçerek bereketli günler diledi. Mahalle muhtarı Şerafettin Gökçe, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, Avdan Mahalle Muhtarı Recep Karacan’la birlikte mahallede çeşitli incelemelerde de bulunan sevilen Başkan Ünal Köken, hemşehrilerimizin isteklerinin kısa süre içinde tamamlanabilmesi için ekiplerimizle sık sık bir araya geliyor ve çalışmalarımızı değerlendiriyoruz dedi.

 

“Kandıra’mız Hizmetlerle Anılan Bir İlçe”

96 mahallesi bulunan Kandıra’nın hizmetlerle anılan bir ilçe olmasını hedeflediklerini vurgulayan Başkan Köken’e hemşehrilerinden de tam destek geldi. Namazgah Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve diğer projelerden memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Kandıra’daki hizmetlerin mimarı olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat