Özdilek

Güncel

Köken, Ramazanın İlk Gününde Duraçalı Mahallesindeydi

Mahalle ziyaretlerine devam eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Duraçalı mahallesindeydi.

17 Mayıs 2018 Saat: 20:08
Köken, Ramazanın İlk Gününde Duraçalı Mahallesindeydi
Köken, Ramazanın İlk Gününde Duraçalı Mahallesindeydi

Ramazan ayının ilk gününü hemşehrileriyle paylaşan Başkan Ünal Köken, bereketli, sağlıklı ve huzurlu ramazanlar diledi.

Geniş bir coğrafyayı kapsayan Kandıra için çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 96 mahallesi bulunan ilçenin tüm mahallelerini tek tek ziyaret ediyor.

Başkan Köken, ramazan ayının bolluk ve bereketi arttıran çok mübarek bir ay olduğunu ifade etti. Bu ayların vermiş olduğu manevi iklimden faydalandıklarını anlatarak Kandıra olarak tüm hemşehrilerimizle bir arada, birlik beraberlik içinde olacağız dedi.

Başkan Ünal Köken; “Eski ramazan geleneklerini günümüzde de yaşatma gayreti içindeyiz. Kandıra Belediyesi olarak ilçemizdeki birlik beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ortamının devamlılığı için çalışıyoruz. Cenabı Allah bizleri daha nice güzel iftar sofralarında buluştursun. Her zaman dediğimiz gibi bereket ayı, günahlardan kurtuluş ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’ı Şerif’i idrak etmekteyiz. İnşallah bu güzel ayı amacına ve ruhuna uygun şekilde idrak edenlerden oluruz” dedi.

Konuşmalarının ardından vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Başkan Ünal Köken, iftar sofralarındaki birlik ve beraberliğin her geçen yıl artarak devam etmesini diledi.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat