Özdilek

Güncel

Köken, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gençlerin ve çocukların eğitim yaşantıları boyunca kazandıkları başarıları destekleyen Başkan Köken, Zafer İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

28 Eylül 2018 Saat: 08:23
Köken, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor
Köken, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kandıra’mızın gençlerine ve çocuklarına güvenimiz tam diyen Başkan Köken, onları başarıya hazırlayarak büyük emek veren kıymetli öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum dedi.

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul ziyaretlerine devam eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini farklı farklı alanlarda yetiştirmelerini, sosyal aktivitelerde daha çok yer almalarını, sanata ve kültürel faaliyetlere yönelmelerini destekliyoruz dedi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Ünal Köken, onlara çalışmalarında kullanabilecekleri hediyeler takdim etti. Öğretmenlerle de bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Başkan Köken, çocuklarımızın yetişmesi geleceğe iyi hazırlanması için gayretle çalışan tüm öğretmenlerimizin yanındayız diyerek destek çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Başkan Ünal Köken, öğrencilerle yaptığı sohbette başarılı olmanın yolu azim ve kararlılık olarak açıkladı. Karşınıza çıkan zorluklara yenilmeden hedeflerinizi büyük tutun diyen Başkan Köken’e öğrenciler ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat