Özdilek

Güncel

Köken Mahalle Ziyaretinde Seyrek’teydi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mesaisini hemşehrileriyle birlikte geçirmek amaçlı Seyrek'i gezdi.

3 Eylül 2018 Saat: 11:40
Köken Mahalle Ziyaretinde Seyrek’teydi
Köken Mahalle Ziyaretinde Seyrek’teydi

Sabahın erken saatlerinde başlayan yoğunluğa rağmen güler yüzünü ve içtenliğini kaybetmeyen Başkan Ünal Köken’in hemşehrileri mahallelerine yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerini Seyrek ile devam etti. Kandıra’mız herkesin aradığı huzurun  adresi diyen Başkan Köken, mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyor ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini kısa sürede tamamlamak için ekiplerimizle çalışıyoruz dedi.

 Kandıra’mız her şeyin en kalitelisini hak ediyor diyerek işlerimizin başındayız diyen Başkan Ünal Köken, mahalle ziyaretlerimiz sürecek. Sizlerin bir derdi var ise bizler onları çözmek için gecemizi gündüz edeceğiz. Yardımlaşma ve hoşgörü zihniyetimizi asla yitirmeyeceğiz. Kandıra’mız her insanın aradığı sakin ve huzurlu bir yaşamın adresi. İlçemize sahip çıkmak bizlerin görevi dedi. Başkan Köken’e tam destek veren hemşehrileri kaliteli ve güler yüzlü hizmetten memnun olduklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat