Özdilek

Siyaset

Köken, mahalle muhtarlarıyla toplantısında buluştu.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında buluştu.

8 Kasım 2018 Saat: 11:20
Köken, mahalle muhtarlarıyla toplantısında buluştu.
Köken, mahalle muhtarlarıyla toplantısında buluştu.

Vatandaşların istek ve görüşlerine önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hizmetleri ulaştırmakta köprü olan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Namazgah Kültür Merkezinde düzenlenen yemek programına yoğun katılım vardı. İlçedeki birlik beraberliğin korunması için çalışan Başkan Ünal Köken, muhtarlarla birlikte mahallelerinin ihtiyaçları ve öncelikli yol haritasını belirledi.

Toplantıda Başkan Ünal Köken, hayata geçen projelerle ilgili bilgiler verdi. Muhtarların görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını ifade eden Başkan  Köken, Kandıra’mızın huzurunu, refah seviyesini yükseltmek için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Başarımızın gizli kahramanları olan siz muhtarlarımızla yaptığımız birlik beraberliğin artarak devam edeceğine ve ilçemiz  için faydalı çalışmaları Kandıra için el ele yürüteceğimize gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarlarının  istek ve taleplerini Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, not alarak dinledi.  Muhtarlar, toplantının verimli geçtiğine dikkat çekerek, Başkan Ünal Köken’e teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat