Özdilek

Güncel

Köken, Halk gününde vatandaşı dinliyor

Kandıra Belediyesinin her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü Ziyaretleri” devam ediyor.

19 Eylül 2018 Saat: 21:59
Köken, Halk gününde vatandaşı dinliyor
Köken, Halk gününde vatandaşı dinliyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in makamında gerçekleştirilen halk günü ziyaretlerinde vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan Köken, tüm Kandıralılarla doğrudan iletişim kurmak  ve sorunlara hızlı çözüm üretmek istediklerini belirtti.

Kandıra’nın üreten ve çözüm odaklı çalışan genç Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçedeki hizmetlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri, projeleri incelemeleriyle yoğun bir programı olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Çarşamba günü gerçekleştirilen halk günü ziyaretlerine de büyük önem veriyor. Vatandaşları dinleyen, sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Başkan Köken, makamına ziyarette bulunan hemşehrilerini ayakta karşılıyor.

Vatandaşlarla yapılan görüşmelerden sonra Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in yönlendirmesiyle hızlanan çalışmaların ardından ziyarete gelenlerin talep ve şikâyetlerinde büyük ölçüde azalma olduğu görülüyor.

Haftanın belirli günlerinde düzenli olarak yapılan esnaf ve mahalle ziyaretleri ile birlikte ev ziyaretlerini de sürdüren  Başkan Köken, her Çarşamba vatandaşlarla yaptığı görüşmelerine de devam ediyor.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat