Özdilek

Eğitim

Köken, Akademi Lisesini Tanıttı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’da açılacak olan Akademi Lisenin tanıtımını yaptı.

26 Eylül 2018 Saat: 10:49
Köken, Akademi Lisesini Tanıttı
Köken, Akademi Lisesini Tanıttı

Namazgah Kültür Merkezinde gerçekleşen tanıtım konferansına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Başkan Ünal Köken’den Eğitim için Büyük Atak”

Kandıra Belediyesinden eğitime destek çalışmaları sürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra’da Havva Yıldız Gençlik Merkezinde açılacak olan Akademi  Lisesinin tanıtımı Namazgah Kültür Merkezindeki konferans salonunda yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen Akademi Lise tanıtım programında konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  “Yollar yaptık, köprüler yaptık ama gelecek nesillere dair bir şeyler de yapmalıyız. Bu konuda çalışma arkadaşlarımızla oturduk düşündük. Çocuklarımızın eğitimine destek olacak Akademi Liseyi ilçemize taşımak için kolları sıvadık dedi.

“Akademi Lise, Okullardaki Eğitime Katkı Sağlayacak”

Akademi Lisesinde okula destek, mezun bilgisi  destek, rehberlik hizmetleri, değerler eğitimi, kültürel etkinlikler, spor faaliyetleri, sanat atölyeleri ve yazarlık okulu , okuma grupları konularında eğitim destekleri yapılacak. 

Başkan Ünal Köken; “Akademi Lisesindeki Sosyal Faaliyetlerimiz Çocuklarımızın Gelişimi için Önemli”

Başkan Köken, sürekli değişen ve gelişen dünya şartlarına uyum sağlayıp, yabancı kalmayan; öğrencilerin hem eğitim yönünden hem de sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunulması hedeflediklerini anlattığı konuşmasında  eğitim merkezimize gelen öğrencilerimiz için, belediyemizin diğer imkânları da kullanılarak birçok etkinlik ve faaliyeti, merkezimizde kuracağımız kulüpler aracılığı ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi tarafından Akademi Liseyle ilgili sunum yapıldı.

Görsel ve geleneksel sanat eğitimlerinin de verileceği projede müzik çalışmaları ve halk oyunları eğitimi de verilmesi planlanıyor.

Akademi Lise’de liseli öğrenciler akademiye hazırlık programlarına başvurabildiği gibi, atölye faaliyetleri ve diğer sosyal faaliyetlerin yapılacağı programlara da başvurabiliyor.

9-10-11 ve 12. sınıflara yönelik olarak eğitim ve öğretime destek olmak amacıyla ilçemizde Havva Yıldız Gençlik Merkezinde açılacak olan Akademi Lisesi’ne başvurular www.kocaeli.bel.tr adresinden yapılıyor.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat