Özdilek

Güncel

Kocaman denetime çıktı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapımına devam edilen Kartepe Köseköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

27 Kasım 2019 Saat: 09:37
Kocaman denetime çıktı
Kocaman denetime çıktı

Kocaman denetime çıktı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yapımına devam edilen Kartepe Köseköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Kocaman “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın'a yüzme havuzumuzun inşaatına vermiş oldukları katkılardan dolayı tüm ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

 

94 KİŞİLİK TRİBÜN

Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor. Yapının inşaat çalışmaları hummalı şekilde devam ederken dış cephesi mantolandı. Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa ediliyor. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşuyor.

 

KOCAMAN’DAN TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yapımı tüm hızıyla devam eden Olimpik normlarda ki yüzme havuzu modern ve son teknoloji ile yapılıyor. Yapılan yatırımlarla kentimizin değeri her geçen gün artmaktadır. Gençlerimizin sağlıklı alanlarda spor yapması çok önemlidir. Tesis tamamlandıktan sonra bölgemize ve sporcularımıza değer katacaktır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın'a yüzme havuzumuzun inşaatına vermiş oldukları katkılardan dolayı tüm ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat