Özdilek

Spor

Kocaelispor yönetimden taraftara uyarı

Son oynanan Turgutluspor deplasmanında yaşanan tatsız olaylar ve para cezası sonrası Kocaelispor yönetimi, yeşil-siyahlı taraftarların daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı

9 Şubat 2019 Saat: 09:42
Kocaelispor yönetimden taraftara uyarı
Kocaelispor yönetimden taraftara uyarı

Kocaelispor yönetimden taraftara uyarı

Haber detayı

 

Son oynanan Turgutluspor deplasmanında yaşanan tatsız olaylar ve para cezası sonrası Kocaelispor yönetimi, yeşil-siyahlı taraftarların daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kocaelispor yönetimi iç ve dış sahada taraftarından yoksun kalmak istemiyor. Son oynanan Turgutluspor deplasmanında yaşanan tatsız olaylar ve para cezası sonrası Kocaelispor Kulübü, yeşil-siyahlı taraftarların daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Yapılan açıklamada," Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, Halide Edip Adıvarspor deplasmanında ihlalin misafir kulüp olduğumuz bir maçta ilk kez gerçekleşmesi üzerine kulübümüz ihtar cezası almıştı. Turgutluspor deplasmanında 2.ihlal nedeniyle tarafımıza Futbol Disiplin Talimatı 53/2 gereği 1.000 para cezası verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

Beşincide kapanıyor

Üçüncü ihlalde  2.000 para cezası, dördüncü ihlalde 3.000 para cezası,5.ve sonraki her ihlal için 1 maç seyircisi + para cezası uygulandığı hususunu da hatırlatarak, ağır ekonomik şartlar altında mücadele eden Kulübümüzün para cezaları almaması, takımımızın taraftarlarımızdan mahrum kalmaması ve Türkiye’ye örnek küfürsüz tribün olabilmek için tüm taraftarlarımızın daha duyarlı olmalarını rica ederiz ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat