Özdilek

Spor

Kocaelispor cumartesi gidiyor

Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Temsilcimiz cumartesi günü Manisa'ya hareket edecek.

31 Ocak 2019 Saat: 09:44
Kocaelispor cumartesi gidiyor
Kocaelispor cumartesi gidiyor

Kocaelispor cumartesi gidiyor

Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Temsilcimiz cumartesi günü Manisa'ya hareket edecek

TFF 3. Lig 3.Grupta şampiyonluk hesapları yapan ikinci sırada yer alan Kocaelispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ediyor. Gölcükspor galibiyetiyle morallenen yeşil-siyahlı futbolcuların hırslı ve keyifli oldukları gözlendi. Haftanın ilk idmanında sakatlığı süren Fatih Adıgüzel ile eşi doğum yapan Sefa Narin katılmazken, sakatlığını atlatan Kemal Can Aydemir takımla çalıştı.

 

Keyifler oldukça iyi

Geçen hafta kendi sahasında temsilcimiz Kocaelispor, kentlisi Gölcükspor’u 2-0 mağlup ederek, morallenen yeşil siyahlı futbolcular bu hafta sonunda zorlu deplasman mücadelesinde konuk olacağı Turgutluspor, maçının hazırlıklarını cumartesi gününe kadar sürdürecek. Kocaelispor, bugün ve yarın yapacağı teknik ve taktiksel hazırlıklar ile çalışmalarını sürdürecek. Dün yapılan idmanda yeşil siyahlı futbolcular oldukça moralli olarak hazırlıklarını tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat