Özdilek

Spor

Kocaelispor, çok istekli çalıştı

8 Nisan pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzyurtspor müsabakasının hazırlıklarını 17 Ağustos Stadı’nın zeminin bozuk olmasından dolayı Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yapan Kocaelispor, 2 saatlik bir antrenman ile sürdürdü

5 Nisan 2018 Saat: 22:55
Kocaelispor, çok istekli çalıştı
Kocaelispor, çok istekli çalıştı

Geçen hafta İsmetpaşa Stadı’nda konuk ettiği Cizrespor’u 2-1 mağlup ederek, galibiyet serisine tekrar başlayan Kocaelispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzyurtspor maçının provasını Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda sıkı bir çalışma ile sürdürdü. Yaklaşık 2 saatlik bir maç provası ile devam etti. Teknik direktör Galip Gündoğdu nezaretinde çalışmalara serbest çalışmalar ile başladı. Ardından açma germe çalışmaları ve 5’e iki çalışmaları ile devam etti.

 

Şut ve yan top çalıştı

Lig’de kalan 5 maçını kazanmak isteyen Kocaelispor, Pazar günü oynayacağı deplasmanda oynayacağı Düzyurtspor maçının teknik ve tektik çalışmalarında yeşil siyahlı futbolcular oldukça hırslı bir hazırlık yaptı. Antrenmanın son kısmında şut çalışmaların ile birlikte yan top çalışmaları ile hazırlıklar devam etti. Ardından Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndan yapılan antrenmanda çift kale mücadelesi sahne aldı. Çift kalede Teknik patron Galip Gündoğdu, futbolcularını oyun içinde yaptıkları hatalardan dolayı bol bol uyardı. Kıran kırana geçen çift kale mücadelesinde nefes kesen mücadele sahne aldı.

 

Deplasmanda kazanmak istiyoruz

Düzyurtspor maçının son iki provasını yapacak olan Kocaelispor, Cuma günkü antrenmanda son teknik ve taktik provasını yapacak. Ardından Cumartesi günü hafif bir idman sonrasında Trabzon’a havayolları ile geçecek.  Cumartesi günü Sabiha Gökçen Havaalanından 15.30’da Trabzon’a geçecek olan Kocaelispor, Pazar günü 21.25 Uçağı ile Trabzon’dan Sabiha Gökçen’e gelecek. Kocaelispor, Trabzon’da Kuhla Otel’de kampa girecek. Teknik patron Galip Gündoğdu “ Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Düzyurtspor maçı zor olacak. Fakat kalan maçlarımızda puan kaybı istemiyoruz”dedi.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat