Özdilek

Güncel

AKP'de sade kutlama

14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyasal hayatında yerini alan AK Parti, 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sade bir program düzenlendi.

14 Ağustos 2016 Saat: 16:39
AKP'de sade kutlama
AKP'de sade kutlama

AKP Genel Merkezi geniş katılımlı sade bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partinin 15. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen programa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hazırlıkların, son yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirildiğini belirten Yazıcı, etkinliğin çerçevesinin yaşanan süreç dikkate alınarak hazırlandığını söyledi. Yazıcı, "Çok yaygın, Türkiye genelinde bir kutlama değil sadece Genel Merkez'de bir program yapıyoruz." dedi.

6 BİN 500 KİŞİ DAVET EDİLDİ

AK Parti Genel BaşkaYazıcı, 15. kuruluş yıl dönümü etkinliğine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 6 bin 500 kişinin davet edildiğini bildirdi.

İLİMİZDEN KATILIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüntülü mesajının davetlilere izlettirilmesinin ardından Genel Başkan ve Başbakan Binalı Yıldırım genel merkez önüne kurulan platformda bir konuşma yaptı. 14 Ağustos etkinliklerine ilimizden de katılım sağlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz 14 Ağustos etkinliklerine katılanlar arasındaydı.Ayrıca Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve milletvekilleride programa katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat