Özdilek

Siyaset

Tanta’dan kız ister gibi başvuru

Tanta’dan kız ister gibi başvuru yapan Tanta, ilçe başkanı Küçükkaya’ya, “Allah’ın emri, peygamberin kavliyle ilçeyi senden istiyorum” dedi.

20 Kasım 2015 Saat: 09:28
Tanta’dan kız ister gibi başvuru
Tanta’dan kız ister gibi başvuru

Hakan Tanta ilk olarak ilçe binasında ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’yı ziyaret etti ve çiçek takdim etti. Daha sonra başkan adayı Tanta ilçe başkanı Küçükkaya ile kol kola açıklama yapmak için CHP İlçe binasın aşağı kapısına indi. Burada İlk olarak konuşan ilçe başkanı Küçükkaya,”Kaybedenin olmadığı bir kongreye gidiyoruz. Bir düğün dernek içerisinde daha iyi hizmet yarışı içerisinde seçimlere gidiyoruz. Çok iyi bir dostuz. Rakibimiz yeter ki Hakan Bey gibi arkadaşlarımız olsun. Bizde onu çiçeklerle karşılamıştık. Kendisi bizden ilçeyi istedi. Valla ben bilmem delege bilir. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Önemli olan CHP’ye nasıl bir oy daha fazla kazandırırım yarışıdır. Hakan Abi ile yarışmaktan onur duyarım. Akşam akşam birbirimize yürür gibi olduk. Kendisini çok seviyoruz.” diyerek Tanta’ya çiçek takdim etti.

 

  Konuşma sırası Hakan Tanta’ydı, Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Tanta, Küçükkaya’ya “Allah’ın emri peygamberin kavli ile ilçeyi istiyorum” dedi. Devamında Tanta, “Burada evimde gibiyim. Biz hep birlikte kocaman bir aileyiz. Biliyorsunuz her dönem gönüllü olarak görev aldım, hizmet vermeye çalıştım. Ben Mustafa Kemal’in kurduğu partinin yılmaz bir neferiyim. Hayatımda kimsenin değirmenine su taşımadım. Benim için su taşıyacak tek yer Cumhuriyet Halk Partisi’dir. 7 Haziran’da iktidara karşı olan yüzde 61 bloğun derin kaygıları devam ediyor. Bizler sorumluluk bilincindeyiz. Kaybedecek 1 dakikamız bile yoktur’’ dedi.

 

 Konuşmasına devam eden Tanta ‘’29 Kasım’da partimizin ilçe kongresini gerçekleştireceğiz. Partililerin ve arkadaşlarımın aldığı kararlar doğrultusunda İzmit ilçe başkanlığına aday oldum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu bir değişim hareketinin ilk adımıdır. Kaybedenin olmadığı birlik ve beraberlik sürecinin yeni bir başlangıcıdır. Bu süreç tertemiz bir sayfanın başlangıcı olacaktır. Devrimin ateşini 29 Kasım akşamı yakacağız. Hiç kuşkunuz olmasın. Seçim salonuna tüm partililerle omuz omuza gireceğim. Aday olan ve olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat