Özdilek

Güncel

Memleket yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde sabaha karşı meydana gelen kazanın acısı Körfez’e de düştü. Körfez Güney Mahallesi Hacı Muharrem Camisi’nin imamı Numan Sait Noğman(53), geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

20 Ekim 2014 Saat: 17:03
Memleket yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Memleket yolunda feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Karadeniz yolundaki kaza, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Körfezli imam Numan Sabit Noğman, ağabeyi İsmail Hakkı Noğman(58) yönetimindeki 61 AT 789 plakalı araçla memleketleri Fatsa’ya gidiyordu. İsmail Hakkı Noğman, sabaha karşı bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refüje çıktı, ağaca çarptı. Kazada ağır yaralanan imam Numan Sabit Noğman, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan sürücü İsmail Hakkı Noğman, Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Körfez Güney Mahallesi Hacı Muharrem Camisi’nin imamı olan, çevresinde çok sevilen evli ve 2 çocuk babası Numan Sabit Noğman’ın cenazesi, yarın memleketi Fatsa’da toprağa verilecek. Cenaze törenine, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan ile Körfez’den çok sayıda din görevlisinin de katılacağı öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat