Özdilek

Güncel

Donanma, Zafer Bayramı’nı halkla kutladı

Gölcük Donanma Komutanlığı, 30 Ağustos etkinleri kapsamında Donanma Komutanlığı Ana Üssünde bulunan savaş gemileri ve denizaltıyı halkın ziyaretine açtı.

30 Ağustos 2014 Saat: 17:18
Donanma, Zafer Bayramı’nı halkla kutladı
Donanma, Zafer Bayramı’nı halkla kutladı

Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele’nin ev sahipliği yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Etkinlikler kapsamında Koramiral Veysel Kösele, TCG Turgutreis firkateyninde şehit yakınları ve gazileri öğle yemeğinde ağırladı. Yemeğe katılan şehit yakınları ve gaziler Donanma’nın bu tür etkinliklerde ve diğer zamanlarda kendilerini unutmadıklarını belirterek Donanma Komutanlığına göstermiş olduğu hassasiyetten ve verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler. Etkinlik halkın ve gazilerin gemi ziyaretleri sonrası çocukların Koramiral Veysel Kösele’ye çiçek vermesinin ardından son buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Gölcük, Erdek, Çanakkale, İskenderun, İstanbul, İzmir ve Mersin’de bir çok etkinlik düzenleyen Türk Deniz Kuvvetleri, Bayram coşkusunu halkla iç içe bir arada geçirdi. Etkinlikte Gölcükte Donanma Komutanlığına TCG Salihreis ve TCG Turgutreis Firkateynleri ile TCG Mızrak ve TCG Atak Hücumbotları, TCG Anafartalar Denizaltısı halkın ziyaretlerine açıldı. Halk,  mihmandarlar eşliğinde gemileri gezme fırsatı buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat