Özdilek

Siyaset

Civelek, Ünlü’ye uğramadan geçmedi

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, 7 Şubat’ta yapacakları il kongresi için davet turuna çıktı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü de davet için ziyaret eden Civelek ve Ünlü, siyasi atışmalarda bulundu

28 Ocak 2015 Saat: 16:59
Civelek, Ünlü’ye uğramadan geçmedi
Civelek, Ünlü’ye uğramadan geçmedi

7 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Kongresi için davet turuna çıkan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, dün MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret etti ve kongreye davet etti. Ziyaret, Civelek ve Ünlü’nün siyasi atışmaları ile sürdürüldü. Civelek’in “Sen durup dururken birden oy oranını 150 binden 400 bine çıkaracağım diyorsun. Niye diyorsun?” sorusunu yanıtlayan Ünlü, “Matematiksel konuşuyorum” şeklinde cevapladı. Civelek, muhalefet partilerinin 10’uncu kez yanılacaklarını söyledi. Ziyarete AK Parti il başkan adayları da katıldı.

 

MATEMATİKSEL KONUŞUYORUM

Ziyarete Civelek ve Ünlü’nün siyasi atışmaları damga vurdu. Civelek’in “Sen durup dururken birden oy oranını 150 binden 400 bine çıkaracağım diyorsun. Nasıl olacak?” sorusunu yanıtlayan Ünlü, “Matematiksel konuşuyorum.  AKP’nin sandık kurulu sistemde 50 bin kişiyle sahada kapı kapı dolaşıp oy isteyen insanlar var ve bu teşkilat yapısıyla alınan oy bandı 500 bin. Siz de beyin fırtınası yapın ben de diyorum ki ‘2014 yerel seçimlerinde ne kadar plansız programsız çalıştığımızı hedeflerimizi tutturamadığımızı ben biliyorum ve 150 bin oy alıyoruz’ diyorum” dedi.

 

BİZİM OY VERMEYE NİYETİMİZ YOK

Bunun üzerine Civelek, “Yani bize rağmen 150 bin oy aldık diyorsun” dedi. Ünlü, “Fikri Işık çıkıp, ‘AKP 518 bin 327 oy alacak’ dediği zaman bizim işimiz bitti. Ki bunu da gerçekleştirdi. Eğer bir plan olmazsa sonuç alma hakkımız yok. O zaman bizde planımızı uygulayacağız” şeklinde konuştu. Civelek ise, “Planınız bizden oy almak mı? Bizim vermeye niyetimiz yok. CHP’den ve diğer partilerden topla. Bizim vermeye hiç niyetimiz yok. Bilakis oylarımızı daha da artıracağız diye kongre yapıp siyasete taze kan sokuyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

SİZDE DELEGE BİZDE SEÇMEN LİSTESİ VAR

9 seçim boyunca hep yanıldıklarını söyleyen Ünlü’ye yanıt veren Civelek, “9 seçimde AK Parti dilediğini gerçekleştirdi. Muhalefet partilerinin tekrar yanılmaları için 10. seçim 4 ay sonra. Aramızda ki fark ne biliyorsunuz. Sizin cebinizde delegelerin listesi var. Bizim cebimizde sandıklarda oy kullananların listesi var” dedi. Aydın Ünlü’nün kendine 10 üzerinden 3 verdiğini hatırlatan Civelek, “Bana 3 vermişsin bunu neye göre verdin?” sorusunu yönetti. Ünlü, Cengiz Topel olayını hatırlayarak “En büyük başarısızlığınız bu dedim” diye konuştu. Civelek ise, “10 ‘dan Cengiz Topel ‘i çıkardın 9 dedin sonra geriye gele gele 3 kaldı. Bizim hiç yaptıklarımızı hiç görmedin mi Allah aşkına. Benin karnem sandığın en kesin sonucu seçimler. 2011’de 12-1, 2014’te 13-0” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat